lauantai 9. tammikuuta 2010

Palak paneer

pussi pinaattia
2 sipulia
6 valkosipulin kynttä
200 g kikherneitä
tomaattipyreetä
1 tl-1 rkl kuminaa
1 tl-1 rkl mustapippuria
tuoretta korianteria
1 tl korianteria, kurkumaa, sipulia, mustapippuria, fenkolia, kardemummaa, neilikkaa, kuminaa ja cayennepippuria
1 rkl raastettua inkivääriä
200g paneer-tuorejuustoa
ghee

*Kuullota pilkottu sipuli ja valkosipulia miedolla lämmöllä pannulla tilkassa gheetä ja Intia-mausteissa.
*Lisää kikherneet ja pakastepinaatti. Lisää ½ dl tomaattipyreetä ja sekoita.
*Lisää mausteet ja öljy ja anna hautua n. 15min. Kuutioi tuorejuusto ja lisää kastikkeeseen varovasti sekoittaen.
*Lisää vielä reilusti tuoretta korianteria ja tarjoa.

Korianteri-raita
1 prk (200g) maustamatonta jogurttia
tuoretta korianteria hienonnettuna
ripaus mustapippuria ja suolaa

*Sekoita ainekset, anna vetäytyä jääkaapissa sillä aikaa kun valmistat muun ruoan.

Ei kommentteja: