tiistai 23. syyskuuta 2008

Vähän paremmat hodarit

Tämä ei ole varsinaisesti resepti, mutta ruokavinkki. Joskus tekee mieli herkutella ns. "roskaruoalla". Silloin voi joko hakea pikaruokaa perheravintolasta, tai sitten tehdä itse piirun verran parempaa. Lohkoperunat voi esim. tehdä uunissa ihan itse (kokeilepa joskus lohkobataatteja, nami!) ja hodarit tehdä näin:

- soijanakkeja eli snakkeja (meillä suositaan ruotsalaisen valmistajan pakkasessa myytäviä)
- graham pitaleipiä

Lämmitä snakit uunissa, pannulla, mikrossa tai vaikka saunan kiukaalla ohjeen mukaan. Pitaleivät tulee helpoiten leivänpaahtimessa.

Lisukkeet oman maun mukaan, esim.
- sinappia
- ketsuppia
- majoneesia
- salaattia
- kurkkupikkelsiä
- tomaattisiivuja
- sipulia raakana tai paahdettuna

Ei kommentteja: