tiistai 23. joulukuuta 2008

Punakaali

Punakaali on erinomaisen hyvää, mutta jos se aina tehdään samalla reseptillä - etikkaa ja neilikkaa- niin tympiihän tuo.

500 g eli yksi pieni punakaali ohuina suikaleina
punasipuli -tai oikeasti mikä sipuli tahansa, lopulta ne kaikki ovat tässä punaisia
voita
oliiviöljyä
punainen chili silputtuna
rosmariinia
suolaa
appelsiinin kuori ja mehu
(rusinoita)joista H ei pidä, joten en laittanut


Laita kaikki kannelliseen matalaan pannuun ja kuumalle liedelle. 9 min välillä hämmentäen.
Kaalin pitäisi olla kypsää, mutta tuntua kiinteältä.

persiljaa silppuna
korianteria silppuna
balsamiviinietikkaa

Ota pois hellalta, lisää persilja, korianteri ja viinietikka ja tarjoile.

Ei kommentteja: