Punakaali on erinomaisen hyvää, mutta jos se aina tehdään samalla reseptillä - etikkaa ja neilikkaa- niin tympiihän tuo.
500 g eli yksi pieni punakaali ohuina suikaleina
punasipuli -tai oikeasti mikä sipuli tahansa, lopulta ne kaikki ovat tässä punaisia
voita
oliiviöljyä
punainen chili silputtuna
rosmariinia
suolaa
appelsiinin kuori ja mehu
(rusinoita)joista H ei pidä, joten en laittanut
Laita kaikki kannelliseen matalaan pannuun ja kuumalle liedelle. 9 min välillä hämmentäen.
Kaalin pitäisi olla kypsää, mutta tuntua kiinteältä.
persiljaa silppuna
korianteria silppuna
balsamiviinietikkaa
Ota pois hellalta, lisää persilja, korianteri ja viinietikka ja tarjoile.
tiistai 23. joulukuuta 2008
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti