Tämä on oma reseptini, mutta muistuttaa tunisialaisen ystäväni kerran tekemää, joten nimesin sen löyhästi pohjois-afrikkalaiseksi. Iso annos, tästä syö niin omat kuin vieraatkin väet. Paranee yön yli säilytyksestä, joten jos voit ennakoida, tee valmiiksi päivää ennen!
½ valkokaalia
2 rkl (valkoviini)etikkaa
2 rkl vettä
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl kuivattua minttua
(suolaa, sokeria)
Viipaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kastikeainekset ja hiero esimerkiksi muusinuijalla kaaliin. Laita päälle paino ja anna tekeytyä vähintään 2h värillä puristellen.
tiistai 31. maaliskuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti