sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Tuliset ruusukaalit

Nyt seis kaikki vinkuna siitä että ruusukaali on pahaa. Ei ole! Tämä vihannes ei muistuta lainkaan sitä kitkerää, vetistä mössöä, mitä mummolan sunnuntailounaalla oli pakko syödä edes yksi itku silmässä. Näihin tulee himo. Salaisuus on siinä, että ne paistetaan kuumassa uunissa. Silloin pehmeä rakenne ja maku pääsevät oikeuksiinsa. Tällä kertaa pakasteesta.

200 gr ruusukaalia
3 rkl voita
2 kynttä valkosipulia
3 rkl hunajaa
1 tl chiliä (meillä valmis south african rub -sekoitus)

Hienonna valkosipulit. Sekoita kaikki aineet uunivuoassa. Paista n 20 min n 250C kunnes pinta on kauniin ruskea.

Tässä Hasselbackan perunoiden, paistetun parsan, inkivääriporkkanoiden ja tofu tikka masalan seurassa pääsiäislounaalla. Muut ohjeet on demand.

Ei kommentteja: