lauantai 13. elokuuta 2011

Perunaa, sieniä ja tomaattia

Yhdistin perunoita, herkkusieniä ja tomaatin lihaa.

Kysyin HRH:lta, minkä muotoisia perunoiden pitää olla: Viipaleita.

OK,
Kaksi isoa perunaa viipaleiksi, kasvisliemeen keihumaan kuivatuista torvisienistä (kiitos Päivi!) tehdyn jauheen kanssa 10 min.
Sitten jäähtymään ensin liemessään ja sitten ilman. Liemen voisi käyttää johonkin, vaikka keiton pohjaksi myöhemmin.

Herkkusienet viipaleiksi ja voihin paistumaan. Voita oli valmiina sulana kun tein limettijuustokakun.
Pihvitomaatista kuori pois ja siemenet roskiin. Tai kompostiin.
Pak choi viipaleiksi. Voi käyttää pinaattia tai unohtaa koko jutun.

Pannulle oliiviöljyä, chiliä ja ehkä valkosipulia ja sipulia, itse laitoin vain chilin.
Vihreä kasvis, sitten tomaattiliha. Noin kaksi minuuttia.

Herkkusienet sekaan. Herkkusienipannulle perunat kuumenemaan.

Kun herkkusienet ja tomaatti ovat muuttuneet seokseksi, lisää soijakastiketta ja ehkä kalakastiketta tai sitruunaa.

Kiehauta hiukan ja lisää lämminneet perunat.

Kansi päälle, lämpö nollaan ja 10 minuuttia keittiön siivoamista.

Sitten nautitaan!





Ei kommentteja: