sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Garam masala, toinen versio

garam masala kuiva

200 grammaa


60 korianterin siemen

40 valkoisia kuminan siemeniä (olisiko tämä suomalaista kuminaa)

25 anista

25 cassian kuorta Cassia (Cinnamomum aromaticum, synonym C. cassia) is an evergreen tree native to southern China and Vietnam. Like its close relative, Cinnamon (Cinnamomum zeylanicum

25 vihreä kaardemumma (siemen)

15 neilikka

2 laakerin lehteä (5 kpl)

5 kuivaa minttua


sekoita paitsi minttu, kuumenna pannulla sekoittaen. pannusta pitäisi tulla höyröä. Sekoita muutama sekunti ja siirrä kylmään astiaan jotta kypsyminen lakkaa. ÄLÄ POLTA!

jäähdytä kunnolla. jauha erissä. muista lisätä minttu! Säilyy muutaman kuukauden.

Ei kommentteja: